Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarselet

Provida Varme

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF har et samarbeid med Provida Varme AS på deres lukkede panelovner. 

Provida Varme sine lukkede panelovner avgir infravarme istedenfor å varme opp luften. Infravarme avgir den samme type lune og gode varmen vi får fra solen. De lukkede panelovnene brenner og karboniserer ikke støv, og skaper et godt og lunt inneklima uten tørr oppvarmet luft. I tillegg får man en strømbesparing i forhold til tradisjonelle panelovner.

Provida Metal er den mest populære modellen av de lukkede panelovnene fra Provida Varme. Ovnene har et tidløst lekkert design, flere monteringsmuligheter, energiutnyttelse og strømbesparelse.

Metal kommer i 3 størrelser: 400W, 700W og 1000W. Alle modellene kommer i både sort og hvit utførelse. De monteres enten på vegg, eller de kan utstyres med føtter med hjul slik at de blir flyttbare. Da får man varmen der man ønsker den.

Godkjent termostat er standard på alle modellene, og disse kan enten settes på en fast temperatur, eller man kan ha nattsenking og dag/uke planlegging.

NAAF`s sine medlemmer får 15% rabatt på alle produkter i Provida Varme AS sin nettbutikk.

For å få koden til medlemsrabatt, ta kontakt med oss via e-post medlem@naaf.no eller ring 23 35 35 35 og spør etter medlemservice.

Rabatten får du ved å oppgi rabattkode i kassen når du bestiller fra Provida Varmes nettbutikk her

Har du spørsmål om produktet,ta kontakt med Provida Varmer her

Er du ikke medlem? Meld deg inn her >>