Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Sosial møteplass for eldre med KOLS

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund ønsker å gi et tilbud om sosial møteplass og faglig oppdatering til deg som har kols. På grunn av koronapandemien er det lite aktiviteter og mange føler seg mer isolert enn normalt. Vi ønsker å tilby en (digital)møteplass for personer med kols hvor det faglige kommer som en bonus.

Program høsten 2021:

Onsdag 22. september kl. 18-20: Fysisk møte i kantina i Øvre Eikervei 14, Drammen (med forbehold angående smittesituasjonen/covid-19). Fysioterapeut Thomas Arnesen, personlig trener Ann Mari Nordby og likeperson for kols, Helge Andersen, vil være tilstede.

Da det vil bli servert litt å spise på møtet, ønsker vi påmelding til Mona H Larsen på tlf: 48 15 12 94 eller e-post: mona.larsen@naaf.no innen tirsdag 21. september. Ved spørsmål om kan dere også ta kontakt med Mona.

Det er god plass i kantina og vi følger smittevernreglene.  Se mer her >

Onsdag 29. september kl. 18-20: Digital samtalegruppe med likeperson Helge Andersen og NAAF. Helge Andersen (80) fikk KOLS for 20 år siden, og er likeperson i Digital møteplass-prosjektet

Torsdag 7. oktober kl. 19-21: Fysisk treff i Fredrikstad - det blir faglig foredrag fra lungelege med temaet kols. Dersom du ønsker å delta så er det bare å møte opp ved Frikirken i Fredrikstad. Ved spørsmål, ta kontakt med Mona Marthinussen tlf 922 78 220 eller e-post monam@naaf.no

Onsdag 20. oktober kl. 18-20: Fysisk treff i Bergen: FI senteret - Vestre Strømkaien 7 (med forbehold angående smittesituasjonen/covid-19). Ved spørsmål eller påmelding ta kontakt med Hildur Østbø tlf 99 12 28 95. 

Onsdag 27. oktober kl. 18-20: Fysisk treff i Trondheim (med forbehold angående smittesituasjonen/covid-19). Ved spørsmål ta kontakt med Gina Strøm tlf 922 87 146

Onsdag 3. november kl. 18-20: Digitalt ressursgruppemøte. Vil du være med å drive de lokale kols treffene videre der du bor? Bli med på dette digitale møtet for å få informasjon om "veien videre".

I tillegg blir det igjennom hele året tilbud om samtaler (pr. telefon) med likepersoner.

For å delta på de digitale aktivitetene (samtalegrupper, faglig undervisning og ressursgruppemøtet) trenger du pc/nettbrett/mobiltelefon med internettilgang. Du vil motta en e-post fra oss et par dager før det digitale møtet med informasjon om hvordan du logger deg på den digitale aktiviteten. Dette er svært enkelt så alle skal kunne få det til. Hvis ikke, er vi her for å hjelpe deg.

Tilbudet er gratis og åpent for alle.
Dersom du ønsker, kan du melde deg inn i Norges Astma- og Allergiforbund her>>

Dersom du ønsker å delta på en eller flere av aktivitetene for eldre med KOLS, så meld deg på i påmeldingsskjemaet lenger nede på siden. Det blir løpende påmelding gjennom hele året.

Ved spørsmål ta kontakt med prosjektleder Gina Strøm, regionssekretær i NAAF Region Midt. Tlf: 922 87 146 E-post: gina.strom@naaf.no

Norges Astma- og Allergiforbund ønsker med dette:

-Å fremme sosial deltakelse hos mennesker med KOLS som har fått redusert sine sosiale møteplasser grunnet smittevernhensyn forbundet med koronapandemien.

-At du skal få mulighet til å treffe/snakke med andre som er i samme situasjon (både digitale og fysiske møteplasser).

-At du skal få faglig påfyll via samtalegrupper og faglige tilbud/kurs med hovedtema KOLS.

-At du får økt livskvalitet som følge av at du får treffe andre som er i samme situasjon samt at du får faglig påfyll som kan hjelpe deg i en hverdag som er preget av koronapandemien.

  

 

Dette prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam.

Meld deg på her:

Er du medlem
Hvilken region i Norges Astma- og Allergiforbund tilhører du