Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Sosial møteplass for eldre med KOLS

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund ønsker å gi et tilbud om sosial møteplass og faglig oppdatering til deg som har kols. På grunn av koronapandemien er det lite aktiviteter og mange føler seg mer isolert enn normalt. Vi ønsker å tilby en (digital)møteplass for personer med kols hvor det faglige kommer som en bonus.

Program høsten 2021:

Onsdag 22. september kl. 18-20: Fysisk møte i kantina Drammen. Fysioterapeut Thomas Arnesen, personlig trener Ann Mari Nordby og likeperson for kols, Helge Andersen, var tilstede.

Onsdag 29. september kl. 18-20: Digital samtalegruppe med likeperson Helge Andersen og NAAF. Helge Andersen (80) fikk KOLS for 20 år siden, og er likeperson i Digital møteplass-prosjektet

Torsdag 7. oktober kl. 19-21: Fysisk treff i Fredrikstad - faglig foredrag fra lungelege med temaet kols.

Onsdag 20. oktober kl. 18-20: Fysisk treff i Bergen. AVLYST!!!

Onsdag 17. november kl. 18-19: Digitalt ressursgruppemøte. Vil du være med å drive de lokale kols treffene videre der du bor? Bli med på dette digitale møtet for å få informasjon om "veien videre".

Onsdag 1. desember kl. 18.00-20: Fysisk treff i Trondheim. AVLYST!!! Grunnet smittesituasjonen i Trondheim.

I tillegg blir det igjennom hele året tilbud om samtaler (pr. telefon) med likepersoner.

For å delta på de digitale aktivitetene (samtalegrupper, faglig undervisning og ressursgruppemøtet) trenger du pc/nettbrett/mobiltelefon med internettilgang. Du vil motta en e-post fra oss et par dager før det digitale møtet med informasjon om hvordan du logger deg på den digitale aktiviteten. Dette er svært enkelt så alle skal kunne få det til. Hvis ikke, er vi her for å hjelpe deg.

Tilbudet er gratis og åpent for alle.
Dersom du ønsker, kan du melde deg inn i Norges Astma- og Allergiforbund her>>

Det er ikke lenger mulighet til å melde seg på prosjektet "Sosial møteplass for eldre med KOLS". Dersom du er interessert i å delta på kols treff i ditt nærområde eller snakke med en likeperson, ta kontakt med din regionssekretær. Du finner kontaktinformasjon her >>

Ved spørsmål ta kontakt med prosjektleder Gina Strøm, regionssekretær i NAAF Region Midt. Tlf: 922 87 146 E-post: gina.strom@naaf.no

Norges Astma- og Allergiforbund ønsker med dette:

-Å fremme sosial deltakelse hos mennesker med KOLS som har fått redusert sine sosiale møteplasser grunnet smittevernhensyn forbundet med koronapandemien.

-At du skal få mulighet til å treffe/snakke med andre som er i samme situasjon (både digitale og fysiske møteplasser).

-At du skal få faglig påfyll via samtalegrupper og faglige tilbud/kurs med hovedtema KOLS.

-At du får økt livskvalitet som følge av at du får treffe andre som er i samme situasjon samt at du får faglig påfyll som kan hjelpe deg i en hverdag som er preget av koronapandemien.

  

 

Dette prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam.

Meld deg på her:

Er du medlem
Hvilken region i Norges Astma- og Allergiforbund tilhører du