Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Webinar: Ett år med korona - våre beste tips til en bedre hverdag

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Velkommen onsdag 24. mars kl. 19.00

Vi i Norges Astma- og Allergiforbund opplever at mange med kroniske lungesykdommer er engstelige for koronasituasjonen. Det er tungt å stå i, mange er bekymret for smitte og det er krevende å skulle sortere ulik informasjon.

I tett samarbeid med Lifekeys, som er ledende i Norge på digitale psykologtjenester, har NAAF utarbeidet enkle verktøy du kan benytte i koronahverdagen for å forebygge psykiske plager, både hos deg selv og personer rundt deg.

Verktøyet Håndtere bekymringer og stressmestring i koronatid består av fire webinarer og ett modulbasert onlinekurs. All informasjon om kommende webinarer og kurs vil publiseres på denne siden, etter hvert som datoer er fastsatt.

Du kan lese mer og se opptak av tidligere gjennomførte webinarer her >>  Om du ikke allerede har registrert deg, må du det før du kan se webinaret.

Webinar nr. 4: onsdag 24. mars kl. 19.00

Tittel: Ett år med korona - våre beste tips til en bedre hverdag

I dette webinaret vil Jens Halvorsen, psykolog hos Lifekeys gå gjennom ulike tips og verktøy som kan hjelpe oss i en hverdag preget av korona. Det er også lagt opp til en spørsmålsrunde, så send oss gjerne ditt spørsmål på forhånd i chatten når du registrerer deg for webinaret, eller ta det direkte i webinaret.

Det er gratis å delta på webinaret. For å melde deg på trykker du på "Registrer deg her" via denne linken >>

Tekniske anbefalinger:
For å se webinaret anbefaler vi å benytte datamaskin. Det er også viktig at du benytter riktig nettleser, for eksempel vil Internett Explorer ikke fungere. Anbefalt nettleser er oppdatert versjon av:

  • Chrome
  • Firefox
  • Edge

Webinarene varer i 60 minutter. Når du deltar i webinaret vil ingen andre kunne se eller høre deg, men du kan stille spørsmål i chat som psykologen kan svare på underveis. Alt du skriver i denne chatten vil også kunne sees av de andre deltakerne, og det er helt valgfritt om du ønsker å skrive noe der.

Vi gleder oss!

Webinar og kurs arrangeres i samarbeid mellom NAAF og Lifekeys, med støtte av Stiftelsen DAM.

Har du et større behov for å snakke med noen? Som medlem i NAAF får du rabatt på time hos Lifekeys onlinepsykolger.
Se her for mer informasjon>>