Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarsel

Ønsker du noen å snakke med? Kontakt våre likepersoner!

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Snakk med våre likepersonskontakter på telefon! Du vil møte mennesker som har sykdommen selv eller er pårørende. Likepersonene bruker sin egen erfaring og kunnskap til å hjelpe andre, er gode lyttere og har tid til å høre på deg.

NAAF har fem likepersonskontakter som man kan ringe til hvis man ønsker å snakke med en som har astma, allergi, eksem, kols eller overfølsomshetssykdommer, eller er pårørende til personer med disse diagnosene.

Det du forteller vil bli mellom deg og den du snakker med.

Ring 23 35 35 35 for å komme i kontakt med en av våre likepersoner på telefon: 

Geir - far til barn med matallergier.
Veronica - egen erfaring med astma, dyreallergi, pollenallergi, kryssreaksjoner på mat og eksem. Mor til barn med astma, alvorlig matallergi, pollenallergi, middallergi, dyreallergi og eksem.
Laila - egen erfaring med astma, pollen og matallergier.
Siv - mor til barn med astma, eksem, matallergier og pollenallergi. Har god kunnskap om opphold på Valle Marina.
Gunnhild – kols

 

Hva er en likeperson?

En likeperson er en person som selv har erfart hva det vil si å være syk eller som er pårørende av en med sykdom. Det er en person som har bearbeidet sine egne erfaringer med sykdom, slik at de er i stand til å være til stede for andre i samme situasjon.

Et medmenneske som har tid til å lytte og bidra med kunnskap om løsninger som finnes. NAAF jobber aktivt for å sikre at så mange som mulig ønsker og får muligheten til å fungere som likepersoner i vår organisasjon.

Prosjektet er finansiert av ExtraStiftelsen.