Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Beskytt deg i kulda - råd til deg med astma

Digitale arrangement

Her finner du en oversikt over kommende og gjennomførte digitale arrangement. Alle er gratis, men noen er forbeholdt medlemmer. Se hvert enkelt sak for mer informasjon.
No image

Hjemmetrening i koronatiden

Dato publisert: Sist oppdatert:

BLI MED PÅ HJEMMETRENING! I forbindelse med utbruddet av Covid-19 fikk vi midler fra Stiftelsen DAM til å sette i gang et prosjekt der vi tilbyr live-sendinger med trening. Vi fortsetter suksessen fra 2020 samt våren 2021 og starter opp igjen til høsten 2021.

No image

Sosial møteplass for eldre med KOLS

Dato publisert: Sist oppdatert:

Norges Astma- og Allergiforbund ønsker å gi et tilbud om sosial møteplass og faglig oppdatering til deg som har kols. På grunn av koronapandemien er det lite aktiviteter og mange føler seg mer isolert enn normalt. Vi ønsker å tilby en (digital)møteplass for personer med kols hvor det faglige kommer som en bonus.

No image

Digitale mestringskurs 2021

Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF Region Østafjells arrangerer hvert år to Mestringskurshelger for våre medlemmer og andre interesserte. På grunn av den pågående koronapandemien har vi måttet avlyse alle fysiske møter, men har laget en digital pakke med noen av de foredragene som skulle vært.

No image

Se gjennomførte webinarer

Dato publisert: Sist oppdatert:

Her finner du opptak fra tidligere gjennomførte webinarer arrangert av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).