Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarselet

Webinar: Slik forholder du deg til naboens røyking

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
I forbindelse med Verdens tobakksfrie dag 31. mai inviterer Norges Astma- og Allergiforbund til webinar om plagsom tobakksrøyk i tett bebyggelse.

Tid og sted: Webinaret vil avholdes på den digitale plattformen Teams, tirsdag 31. mai kl. 18. Webinaret varer ca. 30 minutter.

Plagsom røyking i tett bebyggelse er et tema Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) stadig mottar henvendelser om via vår rådgivningstjeneste. Mange lurer på hvilke rettigheter de har, eller hvordan de skal gå frem dersom de plages av tobakk som siver inn i leiligheten fra naboens balkong.

Assisterende generalsekretær i NAAF og jurist, Hogne Skogesal, vil i dette webinaret lose deg igjennom de juridiske problemstillingene, og hvilke muligheter du har knyttet til dette. Fagsjef på inneklima i NAAF, Kai Gustavsen, gir deg også sine beste tips og råd for å bedre situasjonen i egen bolig, og forklarer hvordan du kan gå frem hvis problemet ikke blir løst.

Dette webinaret er aktuelt både for privatpersoner, men også for helsepersonell, styremedlemmer i borettslag og andre som jobber med lignende problemstillinger.

Arrangementet er åpent for alle, men medlemmer kan i etterkant sende inn skriftlige spørsmål til inneklimarådgiver. Ikke medlem i NAAF ennå? Du kan melde deg inn her. 

Fikk du ikke med deg dette webinaret? Du finner opptak av webinaret her >>