Hopp til hovedinnhold
Region Nord

Matallergi eller matintoleranse? Velkommen på digit@lt matkurs

Ønsker du å lære å lage mat uten melk, egg og nøtter? Vi tilpasser oppskriftene også til andre allergier. Kanskje du også har en venn som blir med?

Tid: Tirsdag 28. mai 2024, 18:00

Sted: 

Digitalt med mulighet for å møtes.

Pris: 

Medlemmer gratis, andre kr. 500,-.  Meld deg inn på www.naaf.no/innmelding.

Påmeldingsfrist: Mandag 27. mai 2024, 23:30

28. mai 2024 kl. 18-20.00: Webinar om matallergi-/intoleranse – utelat matvarer, ikke næringsstoffene.

29. mai kl. 18-21.00 praktisk: Her lager man mat fra kjøkkenbenken hjemme (familie, venner møtes hjemme, samles på et skolekjøkken, i barnehager eller du kan være med alene hjemmefra). Denne delen er utsatt til onsdag 18. september 2024.

Meld på her innen 27. mai >>

Begrensede antall plasser.

Kurset passer både for de som ikke har erfaring med matlaging uten melk, egg og nøtter, og kan gi ny inspirasjon til de mer erfarne.

Her får du også teste ut ulike erstatningsprodukter. Du får også møte andre for erfaringsutveksling, tips og råd.

Målgruppen er de med matallergi, pårørende og andre som ønsker å lære å lage mat bl.a. uten melk, egg og nøtter.  

Undervisningen blir digitalt, vi oppfordrer til å samle 2-5 stk for å følge kurset sammen.  

Kursholder:  Sissel Brustad. Sissel har utdanning innen ernæring og har matvareallergi som spesialområde >>

Begrensede antall plasser.

Arrangementer er røyk- og parfymefritt (der flere møtes).

Mer informasjon regionsekretær Anne-Kari Isaksen, tlf. 91916410 , e-post: region.nord@naaf.no. Kurset er et samarbeid mellom Norges Astma- og Allergiforbund Region Agder, Vest, Nord og Nordland.