28. mai 2024 kl. 18-20.00: Webinar om matallergi-/intoleranse – utelat matvarer, ikke næringsstoffene.
29. mai kl. 18-21.00 praktisk: Her lager man mat fra kjøkkenbenken hjemme (familie, venner møtes hjemme, samles på et skolekjøkken, i barnehager eller du kan være med alene hjemmefra).
Meld på her innen 18. mai >>
Begrensede antall plasser. Ved påmelding oppgis om du deltar begge dagene. Det er mulig å kun delta på en av delene.
Kurset passer både for de som ikke har erfaring med matlaging uten melk, egg og nøtter, og kan gi ny inspirasjon til de mer erfarne.
Her får du også teste ut ulike erstatningsprodukter. Du får også møte andre for erfaringsutveksling, tips og råd.
Målgruppen er de med matallergi, pårørende og andre som ønsker å lære å lage mat bl.a. uten melk, egg og nøtter.
Undervisningen blir digitalt, vi oppfordrer til å samle 2-5 stk for å følge kurset sammen.
Kursholder: Sissel Brustad. Sissel har utdanning innen ernæring og har matvareallergi som spesialområde >>
Begrensede antall plasser.
Arrangementer er røyk- og parfymefritt (der flere møtes).
Mer informasjon regionsekretær Anne-Kari Isaksen, tlf. 91916410 , e-post: region.nord@naaf.no. Kurset er et samarbeid mellom Norges Astma- og Allergiforbund Region Agder, Vest, Nord og Nordland.