Hopp til hovedinnhold

Valle Marina

Helsesenteret Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria, og eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund.

Valle Marina er spesielt tilrettelagt for pasienter med allergi, astma, eksem, psoriasis, revmatisme og hjerte- og lungesyke. For de som har behov for fysioterapi og daglig trening, vil varmtvannsbassenget også kunne brukes i behandlingen. Senteret er plassert på Gran Canaria fordi klimaet der er spesielt gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer. Du finner flere bilder og informasjon om senteret på Valle Marinas hjemmeside.

Hva slags opphold kan jeg ha på Valle Marina?

Alle kan bestille opphold på Valle Marina, og medlemmer av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) får 10 prosent rabatt på opphold på Valle Marina hele året.

Bestillingen gjelder for selve oppholdet i leilighet på stedet. All reise til og fra Gran Canaria og Valle Marina lokalt dekkes av den reisende selv.

I prisen inngår også fri tilgang til hovedbassenget. For egen kostnad har du tilgang til treningssenter og treningsapparater hver dag til fastsatte tider (stengt i julen og om sommeren). Bruk av fysioterapi eller deltagelse i organisert trening kan du booke selv for egen kostnad.

Behandlingsreiser

Valle Marina brukes også som oppholdssted for behandlingsreiser for barn og unge med eksem eller kronisk lungesykdom. Det finnes per i dag ingen behandlingsreiser til utlandet for voksne med atopisk eksem, astma eller kols som dekkes av det offentlige. For voksne dekker det offentlige kun behandlingsreiser etter søknad for pasienter med revmatiske lidelser, psoriasis eller senskader etter poliomyelitt.

For mer informasjon om behandlingsreiser, se nettsidene til Oslo Universitetssykehus.

Botilbud

Booking og priser