Hopp til hovedinnhold
NAAFU

Surfecamp på Jæren

Norges Astma- og Allergiforbunds Ungdom (NAAFU) inviterer medlemmer mellom 15 og 26 år til surfecamp fra 7. til 11. august!

Tid: Onsdag 07. august 2024, 12:00

Sted: 

Boretunet på Jæren

Pris: 

Egenandel på 1500 kroner. Egenandelen faktureres.

Påmeldingsfrist: Onsdag 12. juni 2024, 23:59

Bli med på surfecamp med ungdomsorganisasjonen NAAFU! Turen passer både for deg som har surfet før, og deg som har lyst til å prøve noe nytt! Alle deltakere får to dagers opplæring, og tilgang til surfeutstyr under hele oppholdet.

Under oppholdet blir det også flere sosiale aktiviteter, blant annet bli kjent-leker, felles matlaging, quiz og volleyball.

Turen varer fra 7.-11. august 2024, med opphold på Boretunet.

Påmelding

Fyll ut påmeldingsskjema nederst på denne siden for å delta på surfecampen. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

For å delta på surfecampen må du være mellom 15 og 26 år, og du må være medlem i Norges Astma- og Allergiforbund. Alle medlemmer i denne aldersgruppen er automatisk også medlem i NAAFU.

Praktisk informasjon

Alle deltakere får bo i Boretunets strandhytter! Du kan lese mer om opphold på Boretunet her.

Egenandel på 1500 kroner blir fakturert.

Reiseutgifter dekkes av Norges Astma- og Allergiforbund. Ta kontakt med organisasjonsrådgiver og ungdomskontakt dace.kaleja@naaf.no for planlegging av dette. Det samkjøres felles transport til overnattingsstedet fra Stavanger bussterminal, togstasjon og Sola flyplass.

Alle arrangement i regi av Norges Astma- og Allergiforbund er parfyme- og røykfrie! Alkohol og andre rusmidler er også forbudt på turen.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med organisasjonsrådgiver og ungdomskontakt Dace Kaleja på e-post dersom du har spørsmål om turen.

Påmeldingsskjema

Personvern: Ved å svare på dette påmeldingsskjemaet, tillater du at vi bruker de personlige opplysningene du gir når vi skal tilrettelegge for deltakelse på dette arrangementet. Alle data vil bli slettet etter bruk.

Adresse