Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

NAAFU - NAAFs ungdomsorganisasjon

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
NAAFU er et tilbud for alle medlemmer av NAAF mellom 15 og 26 år. Vi arrangerer sosiale aktiviteter, faglige kurs, foredrag og workshops i tillegg til å arbeide med samfunnsrelevant tematikk.

Formålet med NAAFU er at alle ungdommer i Norge med astma, allergi og eksem skal kunne møte andre i samme situasjon, ha det gøy sosialt og samtidig lære mer om sine egne og andres plager. NAAFU jobber aktivt med ideer og ønsker når det gjelder sosiale og faglige aktiviteter, og jobber for spennende og lærerike aktiviteter for alle i målgruppen. NAAFU er også en fantastisk arena for å opprettholde vennskap etter opphold på Valle Marina og Geilomo.

Er du mellom 15 – 26 år og har lyst til å vite mer om hvorfor du bør bli med i ungdomsorganisasjonen NAAFU?

NAAFU kan blant annet tilby:

  • Møte ungdom fra hele landet som har astma, allergi, eksem og/eller andre overfølsomhetssykdommer - en mulighet for unge å dele sine erfaringer med andre i samme situasjon.
  • Lettere å stå sammen med andre for sine rettigheter og de rettighetene man kan føle blir nedprioritert -> Politisk gjennomslag.
  • En mulighet for unge å vedlikeholde vennskap fra pasientopphold ved Geilomo og Valle Marina.
  • Mulighet til å være med og arrangere faglige kurs, sosiale aktiviteter og aksjoner rundt om i landet. Dette kan være hva som helst, bare fantasien setter grenser.
  • Mulighet til å bringe på banen helt nye prosjekter -> Hva skal NAAF gjøre for å være mer rettet mot unge og fremtiden? Hva skal NAAF fokusere på, sett med unge øyne?
  • Gir mulighet for organisasjons- og styreerfaring som vil være gull verd når du skal søke fremtidig studie eller jobb.

Er du i alderen 18-26 år og melder deg inn i Astma- og Allergiforbundet blir du automatisk regnet som en del av NAAFU og vil få tilbud om å delta på aktiviteter og relevante tilbud. Meld deg inn i dag!

For å opprettholde aktiviteter og tilbud for unge rundt om i Norge er det viktig med et aktivt NAAFU. Ønsker du å bidra som frivillig, eller lurer du på noe, så ta kontakt med styret i NAAFU på naafu@naaf.no eller organisasjonsrådgiver/ungdomskonsulent, Alexei Smirnov, på e-post: alexei.smirnov@naaf.no, eller telefon: 452 32 784.

Visste du at vi er på både Facebook og Instagram?

Styret i NAAFU, valgt i 2022:

Leder: Kristine Strøm Borgen 
Nestleder: Silje Tengs 
Styremedlem: Victoria Dollst, Olea Rose