Hopp til hovedinnhold

Næringslivssamarbeid for inneklima

Norges Astma- og Allergiforbund har en rekke samarbeidspartnere med tjenester og produkter som bidrar til et bedre inneklima i både hjem og offentlige bygg.

Sist oppdatert 21. februar, 2023

N3 Renholdssoner - Utviklet i samarbeid med NAAF

Renholdssoner, utviklet i samarbeid med NAAF, er et konsept som har som formål å stoppe mest mulig smuss og fuktighet i blant annet inngangspartier, garderober og resepsjonsarealer. Hver enkelt renholdssone blir tilpasset hvert enkelt sted ut fra belastningen og trafikkmønster. Inkludert i konseptet følger det med maskiner for rengjøring av renholdssonene, opplæring av renholdere og kontroll/oppfølging av renholdssonene. Med deres nye sensorteknologi, N3smart, kan man også få beskjed om renholdssonen ikke fungerer som den skal og trenger ettersyn. Det logges også informasjon om driftstid og hvor den enkelte maskinen er brukt.

Ved riktig bruk og oppfølging, vil en renholdssone kunne gi et betydelig renere og bedre innemiljø ved at støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene.

Næringslivssamarbeid - N3

Renholdssoner® er et varemerkebeskyttet mattesystem, som i tett samarbeid med NAAF er utarbeidet og testet over mange år, og et av få produkter som bærer tittelen «utviklet i samarbeid med NAAF». 

Nettside: n3.no


Bolon

Bolon tilbyr gulvbelegg laget i vevet fiberforsterket vinyl, beregnet for permanent installasjon eller som et godt alternativ til tepper og matter.

Nettside: Bolon


Flexit

Flexit tilbyr produksjon og optimalisering av ventilasjonssystemer til både boliger og næringsbygg.

Nettside: Flexit


Systemhus

Systemhus har siden 1989 hatt fokus på inneklima, blant annet gjennom konseptet Friske Hjem. De har fokus på å sikre at en ren og tørr byggeprosess gjennomføres, med gode rutiner for tildekking av materialer samt fjerning av materiale som har blitt fuktskadet.

Nettside: Systemhus


Humid

Humid er et rådgivningsfirma innen fukt, sopp og inneklima. De tilbyr kartlegging, målinger og rådgivning innenfor enhver problemstilling knyttet opp til fukt, sopp og inneklima.

Nettside: Humid


Provida Varme

Provida Varme tilbyr lukkede panelovner som avgir infravarme istedenfor å varme opp luften. De lukkede panelovnene hverken brenner eller karboniserer støv, og skaper et godt og lunt inneklima uten tørr oppvarmet luft.

Nettside: Provida Varme