Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Vet du forskjellen på matallergi og overfølsomhet?

Valle Marina

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria og er den delen av Det norske Helsesenter som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Klimaet er spesielt gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer.

Supertilbud på opphold for medlemmer >>

Supertilbud til medlemmer på stor familieleilighet >>

Nå har vi lansert restplasser til ekstra lave priser! Vil du få epost med varsel når det er restplasser tilgjengelig? Legg igjen kontaktinfo her!

Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til hvit sandstrand. Anlegget har to svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling.

Beliggenhet

Valle Marina ligger i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Senteret er et lite stykke Norge på Gran Canaria og minner mer om en idyllisk landsby enn om et behandlingssenter.Valle Marina har 80 bungalow-leiligheter, mange nyrehabiliterte, omkranset av et vakkert hageanlegg med to svømmebasseng. Anlegget rommer dessuten et helsesenter, konferansesal, nærbutikk, en hyggelig restaurant og snackbar. Boligområdet ligger godt avskjermet fra biltrafikk og annen støy. Kun kort spasertur til stranden og havet. Området har fine turmuligheter.

Fra hvavet

Et sunt og godt klima

Kyststripen ved Barranco de la Verga har et såkalt mikroklima; tørt varmt og minimalt med pollen og spesielt egnet for alle med allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer. Pålandsbrisen sørger for at luften ikke blir for varm eller trykkende - selv ikke midt på sommeren. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader. Havet er aldri langt unna - med deilige sandstrender - ideelle for familier med barn.

Er du ikke medlem, men vil benytte deg av rabattene? Meld deg inn her!