Hopp til hovedinnhold

Actic Norge - treningssenter

Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får 15% rabatt på ordinære medlemskap i Actic.

I samarbeid med Actic håper vi at denne medlemsfordelen kan senke terskelen for å komme i gang med fysisk aktivitet. Actic er en landsdekkende treningskjede med 24 treningssentre etablert i 13 fylker med trening og gruppetrening. I tillegg har hele 20 av sentrene har også basseng som inngår i medlemskapet. Se oversikt over sentreMerk at de forskjellige treningssentrene kan ha ulik prissetting på sitt medlemskap. Dette innebærer at de som melder seg inn til ulike tidspunkt og/eller ved ulike treningssentre kan få ulike priser på sine medlemskap.

Se de til enhver tid gjeldene ordinærpriser.Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får 15% rabatt på ordinære medlemskap i Actic.

Rabattene gjelder på følgende medlemskap:

Medlemskap følger samme betingelser som for øvrige medlemmer i Actic og kan ikke kombineres med andre tilbud i Actic. Tegning av medlemskap i Actic må gjøres på det senteret man ønsker å starte på, slik at du kan vise dokumentasjon på medlemskap i Norges Astma- og Allergiforbund. Medlemskort finner du på "MinSide" via mobilen under fanen "Medlemskap". Ta skjermdump av bildet, eller lagre som en favoritt i nettleseren. Lenke til MinSide  For spørsmål om medlemskap, rabatt o.l. ta kontakt med Norges Astma- og Allergiforbund via e-post medlem@naaf.no.For generelle spørsmål om Actic og deres sentre eller aktiviteter, ta kontakt med ditt nærmeste treningssenter.