Hopp til hovedinnhold

BookBeat

Norges Astma- og Allergiforbund har et samarbeid med BookBeat AS, en abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker. Velg mellom tre forskjellige pakker, og oppdag hva som passer deg best. Prøv gratis 45 dager og få 10% rabatt på valgfritt abonnement.

Med et BookBeat-abonnement får du tilgang til hundretusenvis av bøker. Du kan bestemme om du vil strømme bøkene eller laste dem ned for å lytte uten nett. Å lytte offline er perfekt når du reiser og ikke har tilgang til mobildata eller Wi-Fi. BookBeat støtter også Apple Carplay og Apple Watch.

Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får prøve gratis i 45 dager 10% på valgfritt abonnement så lenge du abonnerer.

Familiekontoene tillater at opptil fem personer som bor sammen kan dele den samme BookBeat-kontoen. Du betaler bare 49 kr per måned for hver profil som legges til. Du kommer enkelt i gang ved å registrere deg på bookbeat.no, og deretter kan du legge til flere profiler hvis du vil. Last ned BookBeat-appen til mobilen eller nettbrettet ditt og begynn å lytte. Du kan når som helst si opp abonnementet.Her finner du koden til medlemsrabatten.

Har du spørsmål om BookBeat generelt, ta kontakt med BookBeat.