Hopp til hovedinnhold

Flexit - bedre inneklima

Norges Astma- og Allergiforbund har et samarbeid med Flexit som utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

Nå får du som er medlem i Norges Astma- og Allergiforbund 15% rabatt gjelder på følgende Flexit-produkter, i nettbutikken til Megaflis:

Flexit roomie dual wifi romventilator

Flexit roomie one wifi romventilator

Flexit baderomsvifte Pro7

Flexit sentralstøvsuger cvr2000

Flexit brukerutstyr LED 9m

Flexit rørpakke m/2 sugekontakter

Du får rabatten ved å oppgi rabattkode i feltet «Legg til rabattkode» i handlekurven når du bestiller fra Megaflis på nett. 

For å få koden til medlemsrabatt, gå inn på «min side» på naaf.no eller ta kontakt med oss via e-post medlem@naaf.no eller ring 23 35 35 35 og spør etter medlemsservice.

Flexit romventilator sparer omtrent 80% av energien i varmen i inneluften i rommet fremfor å slippe varmen rett ut i det fri. Romventilatoren blåser utendørs frisk og filtrert luft inn i rommet, og trekker forurenset luft ut av rommet. Dette gir et godt inneklima samtidig som du sparer penger ved at varmen i den brukte luften gjenvinnes. Ventilatoren er utstyrt med grovfilter, men kan også utstyres med pollenfilter.

Sentralstøvsuger fra Flexit gjør renholdet enkelt og støyfritt, samtidig som finstøvet som kan bli et inneklimaproblem blåses ut av boligen. Sentralstøvsuger er enkel å montere i nye og eldre boliger.

Baderomsvifter fjerner effektivt fukt, lukt ved at den trekker luft inn på baderom og toalett.

For spørsmål om medlemsfordeler eller annet Norges Astma- og Allergiforbund-relatert, ta kontakt via e-post til medlem@naaf.no eller ring 23 35 35 35 og spør etter medlemsservice.