Hopp til hovedinnhold

Hadeland Glassverk

Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får 15 % rabatt på fabrikkutsalg og i nettbutikk, samt 30 % på Odysseserien. Du får også 15 % rabatt på rompris på Thorbjørnrud Hotell.

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.

De har hvert år mange aktiviteter for barn og voksne gjennom sesongen, og har stadig nye og spennende arrangementer og utstillinger. Les mer på Hadeland Glassverks nettside.

Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får 15 % rabatt på fabrikkutsalg og i nettbutikk, samt 30 % på Odysseserien. Det gis også halv pris på guidet omvisning for grupper - dette må forhåndsbestilles.

Thorbjørnrud Hotell:

Medlemmer får 15% rabatt på ordinær rompris i helg (fredag – søndag) hele året, og 15% på ordinær rompris søndag – mandag hele året.

Slik får du rabatt:

I nettbutikk: For å aktivere rabatten trenger du en rabattkode. Denne finner du inne på MinSide for medlemmer. Rabatten beregnes og trekkes på salgsprisen i kassen eller ved utsjekk i nettbutikken.

På fabrikkutsalget: Du får medlemsrabatten ved å vise frem gyldig medlemskap i Norges Astma- og Allergiforbund. Medlemskortet finner du inne på MinSide via pc eller mobil, under fanen "Medlemskap". Du kan ta skjermdump av bildet, eller lagre som en favoritt i nettleseren.

Guidet omvisning og hotell-rabatt: Du finner informasjon om hvordan du aktiverer rabattene på MinSide for medlemmer.

Merk: Rabatt gjelder ikke mat og drikke, belysning, Icon eller ekstra rabatt på nedsatte varer.