Hopp til hovedinnhold

Høie - anbefalt av Asthma Allergy Nordic

Høie produserer produserer og utvikler produkter med tanke på kvalitet, miljø og samfunn. Du som er medlem i Norges Astma- og Allergiforbund får 20% på alle produkter som er merket med Asthma Allergy Nordic-sertifiseringen.

Å legge til rette for god søvn er viktig for god helse. Høie tilbyr dundyner og dunputer som er så rene at de er anbefalt av vårt produktmerke Asthma Allergy Nordic. På dyner og puter merket med dette symbolet er dunet vasket ekstra mange ganger for å redusere støvmengden, slik at du skal få en ren natts søvn. For deg som foretrekker fiberdyner, har Høie selvfølgelig også fiberdyner som er så rene at de også er anbefalt av oss gjennom Asthma Allergy Nordic.

I Høie Pure krepp sengetøy og laken som også er anbefalt av oss, er det benyttet en spesiell veveteknikk som sørger for luftlommer mellom kroppen og sengetøyet noe som gjør at den føles ”lun om vinteren og sval om sommeren”.

Nå får du som er medlem i Norges Astma- og Allergiforbund 20% på alle produkter som er merket med Asthma Allergy Nordic-sertifiseringen. Den kan ikke kombineres med andre rabatter eller allerede nedsatte varer, og gjelder kun i nettbutikken til Høie.

Her finner du alle Høie-produkter anbefalt av Asthma Allergy Nordic samlet

Du får medlemsrabatten ved å oppgi rabattkoden i feltet «Har du en rabattkode?» i handlekurven når du bestiller på nett. 

For å få koden til medlemsrabatt, gå inn på «min side» på naaf.no eller ta kontakt med oss via e-post medlem@naaf.no, eller ring 23 35 35 35 og spør etter medlemsservice.

For spørsmål om produktene, ta kontakt med: kundeservice@hoie.no

For andre henvendelser: medlem@naaf.no