Hopp til hovedinnhold

Inneklimasjekk - nå også med radonmåling

Norges Astma- og Allergiforbund har inngått samarbeid med Humid AS, som gir våre medlemmer gode betingelser på inneklimasjekk.

Humid AS tilbyr kartlegging, målinger, dokumentasjon og rådgivning innenfor enhver problemstilling knyttet opp til fukt, sopp og inneklima.

Tjenestene er tilgjengelige både for privatboliger og næringsbygg. Medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får en rabatt tilsvarende merverdiavgiften på alle tjenester rettet mot privatboliger. Ta kontakt med Norges Astma- og Allergiforbund for å få oppgitt din rabattkode, send e-post til medlem@naaf.no med navn og medlemsnummer.

Gratis å kontakte Humid AS

Har du spørsmål om inneklima i din bolig, er det helt kostnadsfritt å kontakte Humid AS. Ta kontakt på telefon (Bjarte Sæthre 467 46 778) eller e-post for en uforpliktende samtale. Avdekker samtalen at det kan være behov for videre oppfølging med konsultasjon på telefon eller hjemmebesøk kan humid tilby medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund tre forskjellige målingspakker, rettet mot privatboliger.

Pakker og priseksempler:

Målepakke 1

Egnet for leiligheter i komplekser, bygårder, blokker og lignende

*Er det ikke behov for undersøkelse av luft- /muggsopprøver, betaler medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund 5.900,-. Inkl. mva.

Priser forutsetter lokasjon i Oslo og omegn. Utover dette påregnes reisekostnader*

Målepakke 2

Egent for eneboliger, rekkehus, sokkelleiligheter og lignende

**Er det ikke behov for undersøkelse av luft- /muggsopprøver, betaler medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund 9.900,-. Inkl. mva.

Priser forutsetter lokasjon i Oslo og omegn. Utover dette påregnes reisekostnader*

Telefonkonsultasjon

I tilfeller der informasjonen er tydelig, enkel og presis, problemstillingen oppfattes som åpenbar og Humid kan motta bilder fra kunden som klart definerer et problem, kan Humid konsultere over telefon, samt gi dokumentasjon uten å fysisk reise ut. Det vil naturligvis være noe varierende tidsbruk på disse tilfellene.

Medlemspris inkl.mva.:1.990,- 

*Reisekostnader

Reisekostnader tilkommer hjemmebesøk til boliger med lang reisevei fra Oslo og omegn. Kreves fly må billetten dekkes tur-retur. Er det lang reisevei fra flyplass til bolig, og det kreves leiebil, må utgifter til dette dekkes. Tilkommer overnattinger må hotellopphold dekkes. Reisekostnader avtales i forkant.

Tilpasset måling og kartlegging

Humid AS tilbyr rådgivning, kartlegging og dokumentasjon av inneklimaforhold til medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund. De har kompetanse innenfor biologi, bygningsfysikk og fuktmåling, og bistår med både rådgivning, kartlegging og målinger. De vil tilpasse hjelpen til din bolig, avhengig av om det er leiligheter i bygårder/blokker o.l. og eneboliger/rekkehus/sokkelleiligheter. Dette fordi problemstillingene ofte er forskjellige. I leiligheter på ett plan er det ofte problemer knyttet til mangelfull ventilasjon, men det i boliger stort sett er problemer knyttet til andre forhold ved konstruksjonen.