Hopp til hovedinnhold

Lifekeys - online psykologtjeneste

Alle medlemmer i Norges Astma- og Allergiforbund får gratis tilgang til digitalt kurs i mental trening, og 10% rabatt på psykologtjenester hos Lifekeys.

Digitalt kurs

Å leve med en kronisk sykdom kan være en påkjenning i hverdagen, både fysisk og psykisk. Derfor tilbyr vi et gratis digitalt kurs med gode råd og verktøy for mental trening, laget spesielt for deg med lungesykdom, allergi eller eksem.

Vi i Norges Astma- og Allergiforbund har utarbeidet kurset i samarbeid med Lifekeys, som er ledende i Norge på digitale psykologtjenester og konsultasjoner over video og telefon. Målet med kurset er å forebygge og redusere negative konsekvenser for den psykiske helsen, både knyttet til pandemien og til andre stressfaktorer du kan oppleve i hverdagen med en kronisk diagnose, uansett alvorlighetsgrad.

Kurset gjennomføres digitalt når det passer deg, og er gratis for våre medlemmer.

Slik melder du deg på:

Tilgang til kursmodulene er gratis for deg som er medlem i Norges Astma- og Allergiforbund. For å ta i bruk kursene oppretter du en bruker på nettsidene til Lifekeys her

Etter at du har logget deg inn via BankID og bekreftet e-posten din, kan du finne modulene i mappen «Kurs».

10% rabatt på psykologtjenester

Hvis du ønsker å snakke med en psykolog, kan du også gjøre dette hos Lifekeys uten at du behøver henvisning fra fastlege. Du får 10% rabatt som medlem i Norges Astma- og Allergiforbund. Lifekeys er ledende i Norge på digitale psykologtjenester og har dyktige autoriserte psykologer med ulike kompetanseområder.

Dette er et lavterskeltilbud som enkelt lar deg komme i kontakt med psykolog når du har behov for det. Samtalene foregår over video eller telefon, og alt du behøver er pc, nettbrett eller mobil. Psykologene er tilgjengelig på dagtid, kveldstid og i helgene, og du velger selv hvilken psykolog og tidspunkt som passer best for deg.All kommunikasjon i forbindelse med bestilling av time og selve konsultasjonene skjer direkte med Lifekeys og deres psykologer.Når du kommer på betalingssiden kan du benytte rabattkoden: NAAFLK for å få 10% rabatt. Rabatten gjelder både for enkelttimer, kurs og allerede reduserte timepakker.Har du spørsmål angående selve tjenesten kan du ta kontakt direkte med Lifekeys gjennom contact@lifekeys.no

For andre spørsmål, ta kontakt med Norges Astma- og Allergiforbund på e-post: medlem@naaf.no