Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Bli medlem - nå er det gratis ut året!

Valle Marina

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria og er den delen av Det norske Helsesenter som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Klimaet er spesielt gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer.

Valle Marina er åpent for gjester, og ønsker alle besøkende velkommen. Noen av fasilitetene er fortsatt stengt grunnet koronasituasjonen. Dette gjelder restauranten, butikken og helsesenteret. 

Spesialpriser for 2021, gjør en god deal her >>
Se også priser for 2022 her >>

For priser på pakkereiser, se Helsereisers priser her >>

NAAF arrangerer fellestur til Valle Marina januar 2022. Les mer om turen her >>

Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til hvit sandstrand. Anlegget har to svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling.

Beliggenhet

Valle Marina ligger i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Senteret er et lite stykke Norge på Gran Canaria og minner mer om en idyllisk landsby enn et behandlingssenter.Valle Marina har 80 bungalow-leiligheter, mange nyrehabiliterte, omkranset av et vakkert hageanlegg med to svømmebasseng. Anlegget rommer dessuten et helsesenter, konferansesal, nærbutikk, en hyggelig restaurant og snackbar. Boligområdet ligger godt avskjermet fra biltrafikk og annen støy. Kun kort spasertur til stranden og havet. Området har fine turmuligheter.

Her finner du vanlig stilte spørsmål.

Fra hvavet

Et sunt og godt klima

Kyststripen ved Barranco de la Verga har et såkalt mikroklima; tørt varmt og minimalt med pollen og spesielt egnet for alle med allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer. Pålandsbrisen sørger for at luften ikke blir for varm eller trykkende - selv ikke midt på sommeren. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader. Havet er aldri langt unna - med deilige sandstrender - ideelle for familier med barn.

Les mer om bo- og behandlingstilbud

Vil du få e-post med varsel når det er restplasser tilgjengelig? Legg igjen kontaktinfo her!

Er du ikke medlem, men vil benytte deg av rabattene?
Meld deg inn her!