Ingredienser (6 porsjoner)
250 g Glutenfri lys melblanding
6 dl Plantedrikk . Fyldig, glutenfri havredrikk (f.eks Gryr) gir røren mer konsistens og fylde.
50 g Sukker
20 g Maismel/Maizenna
0,5 ts Bakepulver
2,5 ts Eggerstatning
1 ts Kardemomme (kan sløyfes)
100 g Melkefri margarin
!
Husk å rengjøre vaffeljernet godt før bruk! Dette er spesielt viktig hvis du har stekt noe med gluten eller egg før den allergiske gjesten kommer.
Fremgangsmåte
Smelt margarinen på middels varme. Avkjøl.
Bland de tørre ingrediensene.
Tilsett væsken litt og litt, og rør ut alle klumper.
La røren svelle i ca. 20 minutter før steking.
Stek vaflene i et godt smurt og oppvarmet vaffeljern.
Avkjøl vaflene på rist.