Ingredienser (6 porsjoner)
250 g Glutenfri lys melblanding
6 dl Plantedrikk . Fyldig, glutenfri havredrikk (f.eks Gryr) gir røren mer konsistens og fylde.
50 g Sukker
20 g Maismel/Maizenna
0,5 ts Bakepulver
2,5 ts Eggerstatning
1 ts Kardemomme (kan sløyfes)
100 g Melkefri margarin
 
                !
            
            Husk å rengjøre vaffeljernet godt før bruk! Dette er spesielt viktig hvis du har stekt noe med gluten eller egg før den allergiske gjesten kommer.
Fremgangsmåte
- Smelt margarinen på middels varme. Avkjøl.
 - Bland de tørre ingrediensene.
 - Tilsett væsken litt og litt, og rør ut alle klumper.
 - La røren svelle i ca. 20 minutter før steking.
 - Stek vaflene i et godt smurt og oppvarmet vaffeljern.
 - Avkjøl vaflene på rist.