Hopp til hovedinnhold

Region Østfold

Region Østfold har fire lokallag og ett storlag, som er svært driftige og gjør en formidabel innstas for å gi medlemmer et godt tilbud av ulike aktiviteter, møteplasser og opplevelser.

Sist oppdatert 16. februar, 2023

Hvem er vi?

Hovedmålet for Region Østfold er å spre kunnskap, informasjon og forbyggende arbeid innen astma, allergi, eksem, kols, inneklima og uteluft i Østfold. Vi stiller gjerne opp med informasjonsarbeid i skoler, barnehager, SFO, helsestasjoner og andre institusjoner.

Vi arrangerer samlinger, kurs og webinarer, både for medlemmer, helsepersonell, tillitsvalgte, frivillige, likepersoner og brukerrepresentanter. 

Region Østfold har et stort og variert aktivitetstilbud for alle medlemmer. Vi ønsker å gi barn, unge, familier, voksne og eldre møteplasser og aktiviteter i trygge og hyggelige miljøer, der kunnskap, mestring og det sosiale er i fokus.

Kontakt oss

Lokallag og storlag i Region Østfold

 • Leder:
  Morten Skauen
  E-post: naafmoss@gmail.com
  Telefon: 47 33 27 09 

 • Leder:
  Vanja Tronslien
  E-post: naafindre@gmail.com
  Telefon: 402 26 535

 • Leder: 
  May-Len Nordli
  E-post: naafsarpsborgoghalden@gmail.com
  Telefon: 92 82 46 82

 • Leder:
  Liv Berit Ødegård
  Mobil: 92 26 28 18
  E-post: naaffredrikstad@gmail.com

Våre arrangementer

Region Østfold

Opplæring i forbindelse med og Pollenuka i uke 16.

13. apr. 2023, 18:00

Frisk Opp PollenKunnskapen med Sverre K. Steinsvåg, som er leder i NAAFs legeråd, professor og forsker innenfor allergologi, og jobber som overlege til daglig på Øre-Nese-Hals- avdelingen på Sørlandet sykehus.

Region Østfold

Kanopadling og grilling på Børtevann

22. apr. 2023, 12:00

Astma- og Allergiforbundet (NAAF) og Visit Østfold arrangerer Aaah! (Aktiv astma allergi herligheter!) som er ulike aktivitetsdager med spennende opplevelser for barn og unge, og deres familier. Aktivitetene inkluderer både servering og lån av nødvendig utstyr

Region Østfold

Bli med å forske i fjæra

03. jun. 2023, 10:00

Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) og Visit Østfold arrangerer Aaah! (Aktiv astma allergi herligheter!) som er ulike aktivitetsdager med spennende opplevelser for barn og unge, og deres familier. Aktivitetene inkluderer både servering og lån av nødvendig utstyr.

Gå til alle arrangementer