Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Fersk pasta uten gluten og egg

Det er nesten ikke til å tro at man kan lage fersk pasta uten egg og gluten. Her er i allefall en oppskrift, så det lar seg gjøre :)

20-40 min Middels 2 Porsjoner

Ingredienser

200 g glutenfri lys brødblanding (eks Toro)
0,5 dl vann
1 ts fiberhusk
1 ss olje
1 ts salt
2 ts eggerstatning

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Ha alt det tørre i en bolle.

  2. 2.

    Bland fiberhusken i vann og bland alt av ingredienser godt sammen til en tykk deig.

  3. 3.

    sett deigen i kjøleskap i ca 30 minutter. 

  4. 4.

    Kjevl så pastaen ut til et tynt flak og skjær evt. strimler eller lignende.

  5. 5.

    Kokes i lettsaltet vann i 4-6 minutter.